قطعات مکانیکال آسانسور - فروش قطعات مکانیکی آسانسور
برای نصب آسانسور نیاز به قطعاتی می باشد که این قطعات آسانسور به دو دسته کلی قطعات مکانیکی (مکانیکال) و قطعات الکتریکی (الکتریکال) می باشد که شرکت اتومات گستران این قطعات را به فروش می رساند. البته در کلاس آموزش نصب آسانسور نیز بطور کامل به این امر پرداخته می شود.جهت دریافت قیمت می توانید به صفحه لیست بروز قیمت قطعات آسانسور مراجعه نمایید. در ادامه لیست قطعات آسانسور را که توسط شرکت به فروش می رسد می توانید مشاهده نموده و سپس با مراجعه به بخش فروش قطعات آسانسور سفارش خود را ثبت نمایید و نمونه فاکتور فروش را دریافت نموده و برای شرکت ارسال نمایید تا برای شما پیش فاکتور ارسال گردد تا بتوانید این قطعات آسانسور را سفارش داده و خریداری نماید.
فروش موتور آسانسور
در آسانسور های کششی یکی از مهمترین قطعات موتور آسانسور می باشد که برای ایجاد نیروی کشش یا نیروی محرکه آسانسور برای انتقال کابین آسانسور استفاده می شود که این موتورها به دو نوع تقسم می شود: نوع اول: موتور آسانسور گیربکسی ( Geared traction drive engine ) که در واقع یک الکترو موتور که به یک گیربکس کاهنده کوپل شده می باشد و نوع دوم: موتور آسانسور گیرلس یا بدون گیربکس ( Gearless tractin drive engine )
فروش شاسی موتور آسانسور
یکی از قطعات مهم در نصب آسانسور کششی شاسی موتور می باشد که در بخش ساخت شاسی موتور مطالب مفصلی در مورد آن بیان شد در واقع شاسی موتور یک سازه فلزی می باشد که موتور آسانسور و فلکه هرزگرد روی آن قرار گرفته و کلیه قطعات مکانیکی آسانسور به آن متصل هست و بنابراین کل وزن سیستم مکانیکی آسانسور مانند کابین آسانسور و سیم بکسل ها و دیگر قطعات وابسته روی آن سوار می شود. پس می توان نتیجه گرفت که قطعاتی که روی شاسی موتور نصب و مونتاژ می گردد شامل موتور آسانسور و فلکه هرزگرد می باشد و البته کل وزن کابین آسانسور و قاب وزنه آسانسور بهمراه وزنه ها و سیم بکسل ها و غیره را هم باید به حساب آورد بنابراین نوع ساخت شاسی موتور بسیار مهم است و باید در ساخت شاسی موتور آسانسور و همینطور ساخت دال بتونی در سقف چاه آسانسور نکات بسیار زیادی رعایت شود تا بهترین استحکام برای آسانسور بوجود آید و باید طبق استاندارد نصب آسانسور این موارد بصورت کامل رعایت گردد. البته نحوه ساخت شاسی موتور آسانسور بهمراه کلیه امور مربوط به جوشکاری و مستحکم سازی آن در کلاس آموزش نصب آسانسور شرکت آموزش داده می شود.
فروش ریل راهنمای آسانسور ( Guide Rail )
ریل های راهنمای آسانسور در چاه آسانسور نصب شده و در واقع نقش هدایت کننده حرکت کابین را دارند و در واقع می توان گفت مرغوبیت و نحوه نصب دقیق ریل آسانسور امنیت و حرکت بدون اشکال آسانسور را در پی خواهد داشت . نصب دقیق و درست ریل های راهنمای آسانسور Guide Rail از اهمیت بسزایی برخوردار است زیرا کابین آسانسور و قاب وزنه تعادل آسانسور باید روی همین ریل ها حرکت کند و در واقع ریل ها نقش مهمی در پایداری سیستم تعلیق آسانسور و کابین دارد و اگر مشکلی در نصب ریل های راهنمای آسانسور وجود داشته باشد هم کارکرد آسانسور با مشکل مواجه خواهد شد و هم امنیت آسانسور پایین می آید و هم اینکه لرزیدن کابین در حین حرکت را در پی خواهد داشت و همچنین هزینه سرویسکاری و نگهداری آسانسور بالاتر خواهد بود.اگر جنس زیل راهنما مرغوب بوده و درست نصب شده باشد از پیچش و یا حرکت پاندولی کابین دراثر بارهای ناهمگون و جانبی و تقسیم ناهمگون وزن در کابین که ممکن است بر روی کابین اعمال شود جلوگیری می کنند.
فروش فلکه هرزگرد آسانسور
در نصب آسانسور ، فلکه هرزگرد یکی از مهمترین قطعات آسانسور برای نصب آسانسور کششی است و همچنین یکی از بخشهای اصلی در سیستم تعلیق آسانسور نیز فلکه هرزگرد می باشد. فلکه هرزگرد آسانسور یا فلکه کششی در واقع فلکه یا قرقره ای می باشد که برای انتقال قدرت موتور آسانسور و حرکت به سیم بکسل به کار می رود و در واقع این فلکه بعنوان یک قرقره در سیستم تعلیق کابین آسانسور نقش مهمی ایجاد حرکت در کابین آسانسور در چاه آسانسور دارد.
همانطور که می دانید کابین آسانسور از مهمترین قطعات آسانسور در نصب آسانسور می باشد و بنوعی مهمترین بخشی از آسانسور است که مسافرین با آن در ارتباط هستند. بنابراین دو چیز در طراحی و ساخت کابین آسانسور بالاترین اهمیت را دارد: مورد اول طراحی شکیل کابین و مورد دوم امنیت مسافرین آسانسور. کابین هایی که توسط شرکت اتومات گستران به فروش می رسد در چندین نوع طراحی و تولید می شوند:
- کابین آسانسور با طراحی ام دی اف استیل
- کابین آسانسور با تزئینات فرمیکا استیل
- کابین آسانسور با طراحی و تزئینات تمام استیل لوکس
- کابین آسانسور با تزئینات و طراحی شیشه ای و پانامرا
- کابین آسانسور با دیواره گالوانیزه و کف پارکت یا سنگ
فروش یوک کابین Cabin Frame
یوک کابین (Cabin Frame) چهار چوبی است که شامل یوک پایین و یوک بالا است که کابین آسانسور را از بالا و پایین در بر گرفته است تا کابین بخوبی فیکس شود . البته لازم بذکر است که بدلیل وجود وزن زیاد روی آن ساختار یوک باید قدرت تحمل بار متناسب با مجموع وزن کابین و مسافرین متناسب با ظرفیت کابین را داشته باشد و همچنین باید بدانید که تنظیم یوک کابین باید به صورتی باشد که از انحراف کابین جلوگیری کند به ویژه هنگامی که از کفشکهای غلطکی استفاده میگردد.
فروش درب اتوماتیک و نیمه اتوماتیک آسانسور
یک آسانسور دارای انواع درب مانند درب کابین آسانسور و درب طبقات آسانسور می باشد که این درب ها در دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک(لولایی) ساخته می شوند. همانطور که مستحضر هستید یکی از مهمترین مراحل نصب آسانسور مرحله نصب درب طبقات آسانسور می باشد و همانطور که قبلا نیز بیان شد در کلاس آموزش نصب آسانسور شرکت این مرحله بصورت عملی آموزش داده می شود.
فروش گاورنر (Governor)
گاورنر (Governor) یکی از ابزارهای مهم در حفظ امنیت آسانسور می باشد. در واقع گاورنر آسانسور نوعی ترمز مکانیکی الکتریکی آسانسور می باشد که برای توقف کابین آسانسور در مواقع سقوط و یا مواقعی که بدلیل بروز مشکل ، کابین آسانسور با سرعت بیش از حد تعیین شده آسانسور به سمت پایین حرکت کند جلوی سقوط کابین را گرفته و جان مسافرین را نجات دهد. در مورد نحوه عملکرد گاورنر آسانسور باید عرض کنیم که کار آن بدین صورت است که گاورنرها به سرعت حساس می باشد لذا در صورت مشاهده سرعت بیش از حد کابین با قفل مکانیکی خود در چند مرحله باعث توقف مکانیکی کابین می شوند و پس از این کار با فرمان دادن میکروسوئیچ ها باعث قطع فرمان موتور آسانسور می گردند تا حرکت از سوی موتور نیز قطع شده و کابین بایستد.
با توجه به مطالب فوق می توان نتیجه گرفت که وقتی گاورنر آسانسور عمل می کند باعث فعال شدن پاراشوت یا ترمز اضطراری کابین آسانسور می شود و باعث توقف کابین می شود.
بنابراین با توجه به مطالب فوق بسیار مهم است که جنس سیم بکسل ها و میزان کشش آنها در استحکام آسانسور و حرکت درست کابین و نداشتن لرزش در حرکت کابین تاثیر بسیار زیادی دارد.
پاراشوت ها از سه نوع لحظه ای، تدریجی و غلتکی تشکیل می گردند.
برای آسانسورهای قدیمی با سرعت کمتر از 1 متر بر ثانیه از پارشوت لحظه ای استفاده می شد که در حال حاضر از آنها زیاد استفاده نمیگردد.
برای آسانسورهایی با سرعت بیش از 1 متر بر ثانیه از ترمز ایمنی پارشوت تدریجی یا غلتکی استفاده می شود .
فروش دیگر قطعات مکانیکی آسانسور
به غیر از قطعات فوق قطعات دیگر آسانسور عبارتند از:
- ضربه گیر تخت
- کرپی نمره ۶ و ۱۰
- بست تراول
- مگنت برقی
- قفل درب آسانسور
- علائم ظرفیت
- دیکتاتور
- شالتر پروانه ای
- سیم در نمره های مختلف
- لقمه T5 و T9
- کانال نمره ۳ و ۶ و ۹
- قفل شو قارچی
- بافر ضربه گیر آسانسور
- بست کمربندی
- لوله خرطومی
- بست لوله خرطومی
- روغندان
- چراغ تونلی
- جعبه سه فاز
- فنر درب
- ترمینال نمره ۶
- پیچ و مهره های نمره ۶ و ۸ و ۱۰ و ۱۲ و ۱۸
- سیم بکسل نمره های مختلف
- دستگیره درب
- فلکه هرزگرد
- وزنه پلاستیکی
- نوار چسب
- آهنربا
- فن کابین
- پاراشوت
- براکت وزنه و کابین
- کفشک T5 , T9
- قاب شیشه